Plastdunk dobbelt

X
Plastdunk dobbelt
79,00 kr
 u. moms
98,75 kr inkl. moms
/stk
Artikelnr:   821M8310
  • Hurtige leverancer
  • Mindst 3 års garanti
  • 60 dages retur- och fortrydelsesret

Miljøvenlige og/eller sociale fordele

Denne emballage er 100 % genanvendelig, hvilket betyder, at alle dets bestanddele kan genanvendes uafhængigt af hinanden gennem særlige genanvendelsesordninger, når dets levetid udløber.
Denne emballage er genanvendt, helt eller delvist, hvilket betyder, at den er konstrueret vha. materialer fra genanvendelsesordninger (se de tekniske egenskaber for at få yderligere oplysninger).
Dette produkt er 100 % genanvendeligt, hvilket betyder, at alle dets bestanddele kan genanvendes uafhængigt af hinanden gennem særlige genanvendelsesordninger, når dets levetid udløber.

Miljømæssig påvirkning

peis planete
peis score D
Kategori: TROMLE
Hjælper dig med at vælge mellem lignende produkter i Manutans sortiment Baseret på 16 forskellige påvirkningsfaktorer (såsom CO2-fodaftryk, ressourceforbrug, forurening, menneskers sundhed osv.).

Denne score er baseret på anerkendt metode, læs mere om metodologi for miljøpåvirkning, Klik her

Detaljer

Produktinformation

Varenavn Plastdunk dobbelt, Volumen: 1.5 L 3.5 L, Farve: Hvid, Længde: 245 mm, Bredde: 115 mm, Højde: 265 mm
Varemærke Mobil Plastic
Emballage /stk

Tekniske specifikationer

Volumen (L) 3.5 L, 1.5 L
Længde (mm) 245 mm
Bredde (mm) 115 mm
Højde (mm) 265 mm
Materiale Polyethylen med høj densitet
Vægt (kg) 0.42 kg
Minimal anvendelsestemperatur (°C) -20 °C
Maksimal anvendelsestemperatur (°C) 80 °C
Special Covid-19 nej
Produktets oprindelse Lavet i EU
Ikaros Shop Publikation Ikaros
Genanvendelig emballage Ja - 100%
Køkken ja
Miljømæssig påvirkning D
Genanvendeligt produkt Ja - 100%
Genbrugsemballage (%) 100 %
PEIS - Samlet PEF-score pr. funktionel enhed (µPts) 18
PEIS - Produktets CO2-fodaftryk (kg CO2 eq) 2.6
Garanti 3 år
PEIS - Miljømæssig kategori Tromle

Vores anmeldelser er ægte og pålidelige. Klik her for at få mere at vide om vores godkendelses- og kontrolprocedurer.

Q&A