Kontorstol Motion - Nowy Styl

X
Kontorstol Motion - Nowy Styl
4.630,00 kr
 u. moms
5.787,50 kr inkl. moms
/stk
Artikelnr:   80056
  • Hurtige leverancer
  • Mindst 3 års garanti
  • 60 dages retur- och fortrydelsesret

Miljømæssig påvirkning

peis planete
peis score E
Kategori: KONTORSTOL
Hjælper dig med at vælge mellem lignende produkter i Manutans sortiment Baseret på 16 forskellige påvirkningsfaktorer (såsom CO2-fodaftryk, ressourceforbrug, forurening, menneskers sundhed osv.).

Denne score er baseret på anerkendt metode, læs mere om metodologi for miljøpåvirkning, Klik her

Detaljer

Produktinformation

Varenavn Kontorstol Motion, Armlæn: ja, Type af fod: Hjul, Sæde, materiale: Stof, Mekanisme: Synkron, Sædetype: Stol
Varemærke Nowy Styl
Emballage /stk

Tekniske specifikationer

Rygstøtte, farve Sort
Materiale Polyuretan
Sæde, materiale Stof
Mekanisme Synkron
Sæderygstype Medium
Ben, farve Sort
Ryglæn, højde (cm) 70 cm
Ryglæn, minimal højde (cm) 70 cm
Ryglæn, maksimal højde (cm) 70 cm
Sæde, bredde (cm) 45 cm
Sædetype Stol
Sæde, dybde (cm) 46 cm
Minimal siddedybde (cm) 46 cm
Maksimal siddedybde (cm) 52 cm
Minimal siddehøjde (cm) 45 cm
Maksimal siddehøjde (cm) 58 cm
Skumtæthed, sæde (kg/m³) 40 kg/m³
Standard EN EN 1335
Genbrugsprodukt (%) 25 %
Genbrugsemballage (%) 50 %
Stativ, materiale Aluminium
Maksimal last (kg) 110 kg
Siddetid (time) 8 time
Nakkepude, højde (cm) 10 cm
Hjul, Ø (mm) 65 mm
Ryglæn, materiale Mesh
PEIS - Produktets CO2-fodaftryk (kg CO2 eq) 296
Type af understel Fodkors med hjul
Type af armlæn Højde, bredde og dybde
Udvælgelse distancearbejde nej
Genanvendelig emballage Ja - 100%
Standard EN 1021 EN 1021-1/2
Synkronteknik ja
Justerbar vægt ja
Lænderygstøtte ja
Regulering siddehøjde ja
Brandklasse M1
Miljømæssig påvirkning E
PEIS - Miljømæssig kategori Kontorstol
30-Reprise 1 pour 1 No
Ergonomisk nej
Justerbart sæde ja
PEIS - Samlet PEF-score pr. funktionel enhed (µPts) 6403
Type af fod Hjul
Armlæn ja

Vores anmeldelser er ægte og pålidelige. Klik her for at få mere at vide om vores godkendelses- og kontrolprocedurer.

Q&A