Sessionen er næsten udløbet på grund af inaktivitet. Klik på OK for at forlænge tiden med yderligere 120 minutter.
X

Klik og træk for at rotere




- Hurtige leverancer
- Mindst 3 års garanti
-
Miljøvenlige og/eller sociale fordele
Denne emballage er 100 % genanvendelig, hvilket betyder, at alle dets bestanddele kan genanvendes uafhængigt af hinanden gennem særlige genanvendelsesordninger, når dets levetid udløber.
Dette produkt er 100 % genanvendeligt, hvilket betyder, at alle dets bestanddele kan genanvendes uafhængigt af hinanden gennem særlige genanvendelsesordninger, når dets levetid udløber.
Dette produkt er 100 % genanvendeligt, hvilket betyder, at alle dets bestanddele kan genanvendes uafhængigt af hinanden gennem særlige genanvendelsesordninger, når dets levetid udløber.
Detaljer
Produktinformation
Varenavn | Fiskars Classic universalsaks, Blad, materiale: Stål, Totallængde: 20.9 cm, Farve: Rød |
---|---|
Varemærke | Fiskars |
Emballage | /stk |
Tekniske specifikationer
Totallængde (cm) | 20.9 cm |
---|---|
Blad, materiale | Stål |
Farve | Rød |
Garanti | 25 år |
Produktets oprindelse | Lavet i EU |
Genanvendeligt produkt | Ja - 100% |
Vægt (g) | 99 g |
Genanvendelig emballage | Ja - 100% |
Documentation
Vælg produkt for at se produktinformation
Vores anmeldelser er ægte og pålidelige. Klik her for at få mere at vide om vores godkendelses- og kontrolprocedurer.